• Belagt glasfiber mat

2019 Kina nyt design FRP GRP Gfrp glasfiberforstærket plastarmeringsjern Pultrusion

Kort beskrivelse:

● Betonrevner, vand siver ind og korrosion af indvendigt armeringsstål forårsager svigt af betonkonstruktionen. GRECHO glasfiberarmeringsjern er en gennemprøvet, vellykket alternativ forstærkning, der giver længere levetid i en lang række applikationer.

● Glasfiberarmeringsjern - også kendt som FRP, GFRP eller Composite Rebar - er et mere holdbart, gennemprøvet og vellykket forstærkende alternativ til hævende, ætsende stål.

● Produktegenskaber: Stærkere, mere holdbar, ikke-ledende, let, omkostningskonkurrencedygtig.

 


Produktdetaljer

Produkt Tags

Hurtige og gode tilbud, informerede rådgivere til at hjælpe dig med at vælge det korrekte produkt, der passer til alle dine præferencer, en kort fremstillingstid, ansvarligt fremragende håndtag og karakteristiske tjenester til betaling og forsendelsesforhold for 2019 Kina New Design FRP GRP Gfrp Glasfiberforstærket plastarmeringsjern Pultrusion, Vi ser frem til at etablere langsigtede virksomhedsforeninger sammen med dig. Dine bemærkninger og anbefalinger er virkelig værdsat.
Hurtige og gode tilbud, informerede rådgivere til at hjælpe dig med at vælge det korrekte produkt, der passer til alle dine præferencer, kort fremstillingstid, ansvarligt fremragende håndtering og karakteristiske tjenester til betaling og forsendelsesforhold forKina Fiber Glass armeringsjern og glasfiber armeringsjern , I løbet af 11 år, Vi har nu deltaget i mere end 20 udstillinger, får den højeste ros fra hver kunde. Vores virksomhed har viet denne "kunde først" og forpligtet sig til at hjælpe kunder med at udvide deres forretning, så de bliver den store chef!

Glasfiber armeringsjern

PERFORMANCE ATRIBUTTER

STÆRKERE

STÆRKERE

MERE HOLDBARE

MERE HOLDBARE

LET VÆGT

IKKE LEDENDE

IKKE LEDENDE

● STÆRKERE

2X trækstyrken sammenlignet med stål

MERE HOLDBARE

Uigennemtrængelig for korrosion, længere levetid

LET VÆGT

75 % lettere end stål, nem at håndtere, arbejds- og fragtbesparelser

IKKE LEDENDE

Elektrisk isolator og termisk isolator

SUPERIOR FORDELE VED FRP ARMERINGSSTØJER I SAMMENLIGNING MED STÅL
SUPERIOR FORDELE VED FRP ARMERINGSSTØJER I SAMMENLIGNING MED STÅL

Sammenligning Snapshot BFRP Stål GFRP StainlessStål
Styrke +2,5X Traditionel +2,0X Traditionel
Vægt 1/4X Tung 1/4X Tung
Kulstof Fodspor Lav Dårligt Lav Dårligt
Ledningsevne INGEN Ja INGEN Ja
Saltvand Forringelse INGEN 1 dag INGEN 2-5 år
Lethed af Transport Bar eller spole Tung, lang og bøjning Bar eller spole Tung, lang og bøjning

Vellykkede sager

Lad rust-, vægt- og prisusikkerheden fra traditionelt stål stå tilbage for et overlegent alternativ til betonarmering. GRECHO glasfiberarmeringsjern designet og konstrueret med stærkere, lettere, mere holdbare og konkurrencedygtige priser.

sag 2

Glasfiberarmeringsjern til konstruktioner med tung belastning, GRECHO armeringsjern er en gennemprøvet, vellykket alternativ forstærkning, der giver længere levetid i en lang række applikationer.

sag 3

GRECHO Fiberglass Armeringsjern Bent Bar er designet som en strukturel, korrosionsbestandig, letvægts, elektromagnetisk neutral intern armeringsløsning til beton.

ANSØGNING

Det er meget udbredt i brokonstruktion, skinner, marine strukturer, tunnelboring / blødt øje, elektrisk isolering, arkitektonisk og etc.

bankforstærkende projekter
tunnelprojekter
vejanlægsprojekter

EFTERSPØRGSEL PÅ BÆREDYGTIGE LØSNINGER

bygningens navn

Bygningsstruktur

Reducer transportomkostninger og konstruktionsrisici.

Infrastruktur

Gør op for manglerne ved traditionelt stål.

 Olieplatform og støttefartøj på offshore-område.  Blå himmel, hav.  fotomerge

Marine strukturer

Lettere at realisere marine konstruktion.

TEKNISK SUPPORT

GRECHO tilbyder også teknisk support, som fokuserer på

fejlfinding og øget produktivitet for vores kunder.

699pic_0nrjbk_xy
Hurtige og gode tilbud, informerede rådgivere til at hjælpe dig med at vælge det korrekte produkt, der passer til alle dine præferencer, en kort fremstillingstid, ansvarligt fremragende håndtag og karakteristiske tjenester til betaling og forsendelsesforhold for 2019 Kina New Design FRP GRP Gfrp Glasfiberforstærket plastarmeringsjern Pultrusion, Vi ser frem til at etablere langsigtede erhvervsforeninger sammen med dig. Dine bemærkninger og anbefalinger er virkelig værdsat.
2019 Kina nyt designKina Fiber Glass armeringsjern og glasfiber armeringsjern , I løbet af 11 år, Vi har nu deltaget i mere end 20 udstillinger, får den højeste ros fra hver kunde. Vores virksomhed har viet denne "kunde først" og forpligtet sig til at hjælpe kunder med at udvide deres forretning, så de bliver den store chef!


  • Tidligere:
  • Næste:

  •